CategorieënLaatste Nieuws

Burgerman wilde met coke-transporten wat bijverdienen

Justitie wil 8 jaar cel voor een 44-jarige Groninger die zich schuldig zou hebben gemaakt aan het organiseren van de invoer van honderden kilo’s cocaïne. ‘Ik wilde wat extra’s bijverdienen.’ door Joost van der Wegen Bewezen Hij had een blanco strafblad en leek een burgerlijk bestaan te leiden. Toch ...

3 x bekeken
Lees het hele artikel via: Crimesite
CategorieënLaatste Nieuws

Burgerman wilde met coke-transporten wat bijverdienen

Justitie wil 8 jaar cel voor een 44-jarige Groninger die zich schuldig zou hebben gemaakt aan het organiseren van de invoer van honderden kilo’s cocaïne. ‘Ik wilde wat extra’s bijverdienen.’ door Joost van der Wegen Bewezen Hij had een blanco strafblad en leek een burgerlijk bestaan te leiden. Toch ...

0 x bekeken
Lees het hele artikel via: Crimesite