CategorieënLaatste Nieuws

Strafeisen tot vier jaar voor wapenbezit en opruiing in drillrapclip

Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag voor de rechtbank in Amsterdam tot vier jaar cel geëist tegen drie Amsterdamse verdachten voor het bezit van een Kalasjnikov, drie pistolen, munitie en opruiing in vereniging in een drillrapvideo. Het drietal van 18 tot 24 jaar had de vuurwapens en munitie bij zich toen ...

1 x bekeken
Lees het hele artikel via: Crimesite
CategorieënLaatste Nieuws

Strafeisen tot vier jaar voor wapenbezit en opruiing in drillrapclip

Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag voor de rechtbank in Amsterdam tot vier jaar cel geëist tegen drie Amsterdamse verdachten voor het bezit van een Kalasjnikov, drie pistolen, munitie en opruiing in vereniging in een drillrapvideo. Het drietal van 18 tot 24 jaar had de vuurwapens en munitie bij zich toen ...

0 x bekeken
Lees het hele artikel via: Crimesite