CategorieënLaatste Nieuws

Vanaf 2023 vaker videoverbindingen bij zittingen van zware criminelen

Het kabinet heeft vrijdag ingestemd met het voorstel om vanaf 2023 videoverbindingen toe te staan bij zittingen van zware criminelen. Daarmee wil de regering op korte termijn het vervoer van gedetineerden met ernstige veiligheidsrisico’s terugdringen, met name van en naar de EBI in Vught. In de EBI komen twee ruimtes ...

0 x bekeken
Lees het hele artikel via: Crimesite
CategorieënLaatste Nieuws

Vanaf 2023 vaker videoverbindingen bij zittingen van zware criminelen

Het kabinet heeft vrijdag ingestemd met het voorstel om vanaf 2023 videoverbindingen toe te staan bij zittingen van zware criminelen. Daarmee wil de regering op korte termijn het vervoer van gedetineerden met ernstige veiligheidsrisico’s terugdringen, met name van en naar de EBI in Vught. In de EBI komen twee ruimtes ...

0 x bekeken
Lees het hele artikel via: Crimesite